Националната лотария – как да печелим, ако не сме спечелили?

Купувате си билетче от националната лотария, изтривате го и виждате съвпадение между някое от вашите числа и някое от печелившите числа, разкрива infoburgas.com

За момент си казвате:

„Ето, знаех си, най – после утре напускам работа и започвам да обикалям света!”… изтривате малко по-надолу, за да видите печалбата си и пред очите ви изниква: „Участие в ТВ жребии”…

Жалко, да.

Но това пък, съвсем не означава, че трябва да изхвърлите билетчето си. Можете да регистрирате кода му в създадения от Националната лотария сайт и да играете за още по-големи печалби. В същност можете да регистрирате дори и тези билетчета, от които не сте спечелили нито пари, нито участие в жребии. А отскоро на сайта може да участвате и в спортни залози, така че ако сте по-хазартно ориентиран тип, това е вашето място.

Но да се върнем на талончетата – преди да започнете да ги регистрирате, първо трябва да регистрирате себе си.

Отнема по-малко от 2 минути и вече сте в играта. Регистрацията на билетите става изключително лесно, като за всеки въведен код на билет шансовете ви да бъдете избрани за участие в телевизионното предаване например, се увеличават. Можете да играете почти за всякакви печалби като коли, апартаменти или екскурзии, да участвате в какви ли не жребии и най – вече разбира се, да се забавлявате. Например, всеки регистриран код ви включва по веднъж във всички жребии за тридесет дни напред. Съответно, колкото повече кодове въвеждате, толкова по-големи шансове имате.

Ако се увличате по виртуалния хазарт, самият сайт предлага огромно разнообразие от онлайн игри и залагания в реално време с реални пари, така че феновете да могат да се насладят на това интересно занимание и от вкъщи.

Виж цялата публикация в 8pk.net

Сподели с приятели:
loading...

3 Comments on "Националната лотария – как да печелим, ако не сме спечелили?"

  1. Ot kakto e pochnala igrata registriram i do momenta nishto ne sam spechelila.
    Tolkova sitno napisani tezi cifri,okoravqh dokato gi registriram.
    Veche ne vi qrvam.

  2. Ot kakto e pochnala igrata registriram i do momenta nishto ne sam spechelila.

  3. Аз спечелих големите суми ,защото ходя по забутаните села да купувам печеливши билети.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*